Obert el termini de preinscripció del Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

El postgrau, que enguany compleix deu anys, s’imparteix en línia a través de l’Aula Virtual de la Universitat de València

El Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves ha obert el termini de preinscripció per a la seua desena edició. Un postgrau de 25 crèdits adreçat a docents de primària i secundària, personal de biblioteques i llibreries, treballadors d’editorials i de les àrees culturals dels ajuntaments, i graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri.

Les classes es faran en línia per mitjà de l’Aula Virtual de la Universitat de València, des d’on l’alumnat i el professorat podran adquirir i intercanviar coneixements, independentment del moment i el lloc on es troben. Durant la formació, els estudiants disposaran de diverses ferramentes de comunicació, com els fòrums, els xats i la missatgeria interna.

Al llarg del curs, que comença a l’octubre, es tractaran aspectes com la cultura i la lectura per a infants i joves, la lectura i la promoció, la literatura infantil i juvenil o els models de bones pràctiques. Els assistents hauran de lliurar un treball de fi de curs que equivaldrà a 3 crèdits i serà tutoritzat per correu electrònic. L’import de la matrícula és de 680 euros.

Gemma Lluch, catedràtica del departament de Filologia Catalana de la Universitat de València, i Maite Monar, doctora en Filologia Catalana, són les directores del curs. El professorat està format per un grup de professionals especialistes en diverses àrees culturals, com són l’escriptor i periodista Xavier Aliaga; la crítica literària Clara Berenguer; la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Margarida Castellano; l’editora Rosa Cortés, o l’especialista en aplicacions de lectura i literatura infantil i juvenil Maria Peris, entre altres.

Notícies relacionades
© 2024 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura