La Fundació Bromera regala més de 8.000 cartells per a commemorar el Dia del Llibre

Amb el lema «Llegir per a estimar-nos», l’entitat ofereix també activitats digitals i jocs per a convertir l’abril en el mes del llibre i de la lectura

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha posat en marxa, un any més, la campanya per a celebrar el 2 i el 23 d’abril, jornades que commemoren, respectivament, la celebració arreu del món del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, i del Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autoria.

Amb el lema «Llegir per a estimar-nos», l’entitat sense ànim de lucre ha fet arribar més de 8.000 cartells –dissenyats per la il·lustradora valenciana Viv Campbell– a les llibreries, les biblioteques i els centres educatius valencians i catalans. I ho fa amb la importància d’estimar-nos, cuidar-nos, sentir-nos i escoltar-nos com a temàtica principal.

Juntament amb el cartell, la Fundació Bromera ofereix un Genially que inclou idees, activitats i jocs per a commemorar el 2 i el 23 d’abril, tant al centre educatiu, la biblioteca o la llibreria, com en l’àmbit familiar. Les activitats digitals estan dirigides a xiquets, xiquetes i joves d’entre 7 i 16 anys, i inclouen activitats dissenyades a partir d’algunes de les publicacions literàries de Carme Miquel, Maria Dolors Pellicer, Enric Lluch i Enric Valor.

Tant el cartell com el Genially estan disponibles en la secció «Publicacions» del web. Allí també hi ha un bon grapat de recursos digitals descarregables per a commemorar diferents efemèrides literàries.

L’Organització Internacional del Llibre Infantil i Juvenil (IBBY) va establir el Dia del Llibre Infantil i Juvenil el 2 d’abril per a commemorar el naixement de Hans Christian Andersen. Per altra banda, el 23 d’abril, Dia del Llibre i dels Drets d’Autoria, coincideix amb la mort de diversos escriptors, com ara Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Josep Pla, entre altres.

Notícies relacionades
© 2024 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura