Nova edició del Premi d’Experiències de Foment de la Lectura

Els projectes es podran presentar fins al 28 d’octubre tant presencialment a Alzira com de forma telemàtica a través de la pàgina web de l’ajuntament alzireny

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura han convocat la XVII edició del Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira. Podran optar al premi totes les experiències que descriguen activitats que consciencien la població de la necessitat de llegir i que, al mateix temps, suggerisquen estratègies, jocs i activitats capaços de difondre el plaer de la lectura.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 28 d’octubre. L’Ajuntament d’Alzira ofereix la possibilitat de presentar-s’hi telemàticament, adjuntant la memòria i els annexos a través del web www.alzira.es. També s’hi podrà lliurar de forma presencial, per registre d’entrada a La Clau d’Alzira. De tots els treballs presentats, se seleccionarà un primer premi, dotat amb 800 euros per part de la Regidoria de Cultura d’Alzira, i un segon premi, que rebrà 600 euros per part de la Fundació Bromera.

Aquest premi està adreçat a totes aquelles persones que treballen en una biblioteca o en un centre educatiu o formatiu de qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, així com a grups d’animació lectora, especialistes que ho estimen oportú i col·lectius de pares i mares, sempre que el treball presentat estiga vinculat a l’àmbit educatiu.

Premi d’Experiències d’Innovació Educativa
Paral·lelament, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa el XXIV Premi d’Experiències d’Innovació Educativa, perquè consta de tres modalitats: Educació Infantil i Primària; Secundària, i Educació Especial, EPA i Ensenyances Especialitzades. Cada una està dotada amb 800 euros de premi.

Segons les bases, que es poden consultar ací, podran optar a este premi tots els treballs que facen descripció d’experiències d’innovació educativa relacionades amb qualsevol àrea del currículum educatiu o bé d’una temàtica transversal relacionada amb l’educació en general.

Notícies relacionades
© 2023 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura