La Poefesta celebra divendres el seu 15é aniversari

La nova edició del festival de poesia d’Oliva tindrà lloc, un any més, al Teatre Olímpia i comptarà amb la participació de poetes com Manuel Rivas o Gerard Quintana

La Poefesta celebra els seus quinze anys de trajectòria divendres a les 20 h al Teatre Olímpia amb una nova edició d’aquest festival de poesia que s’ha convertit en una de les cites de referència en l’àmbit de les lletres, i que enguany compta amb un complet programa on participaran poetes de prestigi internacional.

L’escriptor i periodista gallec Manuel Rivas, el cantant i poeta català Gerard Quintana, l’autora asturiana Berta Piñán, el poeta d’Oliva Enric Sòria, l’artista i escriptor italià Claudio Pozzani, i la poetessa catalana Maria Sevilla participaran en la quinzena edició de l’esdeveniment, organitzat per la poetessa Àngels Gregori en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliva. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

També hi participarà l’actor argentí Héctor Alterio, acompanyat del compositor José Luis Merlín, amb l’espectacle Como hace 3000 años, així com l’actor de mim Pep Bou, que sorprendrà el públic amb bombolles de sabó. L’artista Àlex Pallí serà l’encarregat de l’escenografia.

Per anar calfant motors, l’actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta ens proposen un tast amb una selecció de versos de Francisco Brines, Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Jaime Gil de Biedma, Marta Pessarrodona i Vicent Andrés Estellés. Aquest tindrà lloc demà a les 20 h l’Auditori del Conservatori de Música d’Oliva.

Ja són més de 150 autors i autores els qui han participat al llarg d’aquests quinze anys en el festival, com ara Francisco Brines, Kirmen Uribe, Luis García Montero, Mireia Calafell, Ponç Pons, Benjamin Prado, Manuel Forcano, Yolanda Castaño, Jaume Sisa i Dolors Miquel.

Notícies relacionades
© 2024 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura