Ja et pots inscriure al XVI Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset

El XVI Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset on la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura col·labora, se celebrarà, com de costum, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia i tindrà lloc els dies 26 i 27 de setembre sota el lema «Educació, joventut i addiccions».

La matrícula d’aquest congrés és gratuïta i teniu fins al 20 de setembre per a inscriure-vos. Si eres part del professorat universitari, estudiant o públic general, ja pots inscriure’t ací:

https://www.lalcudia.com/congres_cert/formulari_certificat_nodocent23.php

Mentre que si ets professorat no universitari, professionals de la psicologia o personal d’escoles infantils, podràs inscriure’t a partir de l’1 de juliol al CEFIRE de Xàtiva.

L’activitat aborda diversos temes clau relacionats amb el compromís per l’educació, els riscos i possibles solucions de la intel·ligència artificial, l’empoderament, la prevenció i lluita contra l’estigma. També es tractarà en profunditat el procés d’aprenentatge del cervell dels adolescents i l’educació i alfabetització democràtica.

El programa compta amb quatre sessions que se celebraran durant els dos dies. Aquestes jornades reuniran experts com Ana Valero (col·laboradora en diversos mitjans de comunicació i assessora de diferents col·lectius socials i organismes públics), Iria Méndez (integrant del Grup Greta, per a l’estudi de les autolesions creat pels equips de l’Hospital Clínic de Sant Joan de Déu i dels Hospitals de Manresa i Igualada), David Bueno (professor de diverses matèries del camp de la genètica, la comunicació científica i la neuroeducació) i Joao Costa (antic Ministre d’Educació de Portugal).

Pots trobar el díptic amb tota la informació ací:

https://www.lalcudia.com/congres_cert/XVI%20congres_diptic_2024.pdf

Notícies relacionades
© 2024 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura