Formació

Des de la Fundació Bromera impulsem i organitzem activitats formatives destinades a professionals de l’ensenyament, personal de llibreries i biblioteques, tècnics culturals i estudiants

ACTIVITAT HOMOLOGADA PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA, INVESTIGACIÓ I ESPORT

Trobada de Professorat de Valencià

Jornades formatives convocades anualment
La Trobada de Professorat de Valencià és un encontre de docents per tal de compartir punts de vista, impressions, experiències i coneixements al voltant de l’educació i l’ensenyament.

Durant la trobada es duen a terme conferències, taules redones, exposicions, tallers didàctics i, sobretot, intercanvi d’experiències. L’objectiu de l’activitat és fomentar el debat entre docents per a aprofundir en l’estudi de qüestions educatives científiques, metodològiques o didàctiques. Cada any oferim ponències de persones expertes en la temàtica de la trobada.


 

FOMENTAR LA LECTURA NO ÉS UNA TASCA FÀCIL, PER AIXÒ VOLEM AJUDAR-TE!

Catàleg de formació

Cursos, exposicions, conferències, recursos didàctics i assessorament personalitzat sobre tertúlies literàries, estratègies per a introduir el teatre a les aules o tècniques per a fomentar la creativitat literària. Aquestes són algunes de les activitats que trobaràs en el nostre catàleg de formació.

Sessions formatives dirigides a professorat, personal de biblioteques i llibreries, tècnics culturals i estudiants universitaris, famílies i lectors.

Descarregar Catàleg

© 2019 Fundació Bromera per al Foment de la Lectura