MALETA VERDA- Tercer cicle de Primària

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Destinatari: Xiquets de 10 i 11 anys

Descripció: Les maletes de colors per a fer lectors viatgen per totes les comarques i visiten tots els centres que les sol·liciten, amb la finalitat de facilitar un encontre estimulant entre els llibres, la lectura, els mediadors (bibliotecaris, mestres, pares i mares...) i els xiquets i les xiquetes que participen.

• 2 maletes de color roig per als xiquets i xiquetes d’Educació Infantil

• 2 maletes de color taronja per als xiquets de primer cicle de Primària

• 2 maletes de color groc per als xiquets de segon cicle de Primària

• 2 maletes de color verd per als xiquets de tercer cicle de Primària

Què hi ha dins de cada maleta?

Al voltant de 90 contes, àlbums il•lustrats i llibres, tots de diverses temàtiques, editorials, autors, il•lustradors, etc. i adequats al nivell de competència lectora dels destinataris.

Propostes didàctiques i materials didàctics.

El llibre de les experiències, on els xiquets inclouen suggeriments, experiències, missatges, fotos i aportacions.

Documentació per al mediador, on ens deixen constància de l'opinió que tenen respecte al funcionament general de l'activitat.

Cóm es presenten les maletes?

L'arribada de la maleta i la seua presentació la duen a terme personatges fantàstics que realitzen una activitat d'animació a la lectura directament amb els xiquets. La maleta de color roig, la que va adreçada a xiquets d'Educació Infantil i la de color taronja, destinada al primer cicle de Primària, està presentada pel mussol Nicanor, un mussol molt lector. La sessió dura aproximadament mitja hora, una hora com a màxim, i hi ha d'haver com a molt 50 xiquets per sessió.

Què hem de fer si volem que ens visiten les maletes?

-Omplir el formulari de sol•licitud formal i enviar-lo a la Fundació Bromera mitjançant el sistema establert en la web www.fundaciobromera.org.

La maleta es quedarà al vostre centre durant quatre setmanes lectives. Concretareu amb nosaltres una data exacta per a la presentació de la maleta als xiquets i una altra data per a la recollida.

-Fer l'inventari abans i després de treballar la maleta. És imprescindible fer l'inventari de tot el material i dels llibres una vegada arribe la maleta al centre i abans de la data de recollida per tal d'assegurar-se que està tot el material.

-Tornar tots els llibres en perfectes condicions. En cas d'extraviar-ne o deteriorar-ne algun, el centre es farà càrrec de reposar-lo o restaurar-lo abans de la data de recollida.

-Omplir el llibre d'experiències i suggeriments. Podeu incloure fotos, valoracions de llibres, dibuixos i altres activitats interessants dutes a terme al vostre centre perquè les puguen realitzar altres persones. Cal plastificar els fulls tal com estan ara al dossier amb la finalitat que no es deterioren amb facilitat.

Condicions de lloguer:

Maleta

Despeses mensuals

Bonificació Fundació

Total

Les quatre maletes

ENVIAMENT+

INVENTARI

PRESENTACIÓ

TOTAL

25%

300 €

120

280

400

Maleta infantil

(roja)

30

70

100

25%

75 €

Maleta 1r Cicle (taronja)

30€

70

100

25%

75 €

Maleta 2n Cicle

(groga)

30€

70

100

25%

75 €

Maleta 3r Cicle

(verda)

30€

70

100

25%

75 €Veure formulari de lloguer