Campanyes

Ara, llegir en valencià, més fàcil que mai! Eixe és l’objectiu de les campanyes d’animació lectora i promoció del valencià que organitzem des de la Fundació Bromera.

Llegir en valencià,les nostres cançons

cartilla_lesnostres
«Llegir en valencià, les nostres cançons» és una campanya que naix amb l’objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i aconseguir que les nostres cançons tradicionals perduren en el temps. En la col·lecció d’11 llibres, que es podran aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información per només 1 euro.
Llegiu-ne més...

Llegir en valencià, les nostres contalles

llegir-contalles
«Llegir en valencià, les nostres contalles» és una campanya que naix amb l’objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i aconseguir que les nostres contalles tradicionals perduren en el temps.
Llegiu-ne més...

Llegir en valencià, paraules d'amor

Capalera_campanya_WEB

 «Llegir en valencià, paraules d’amor»vol fomentar la lectura i promocionar el valencià. La campanya, que enguany fa 10 anys, està formada per una col·lecció d’11 llibres en què l’amor és protagonista: amor adolescent, desamors, amors de joventut, amors sense fronteres, segones oportunitats, amor filial... . Els llibres  es podran aconseguir a partir del 21 de juny cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV i Información per només 1€.

Llegiu-ne més...

Llegir en valencià, les nostres festes

banner2013

«Llegir en valencià, les nostres festes» vol fomentar la lectura i promocionar el valencià. Cada llibre conta una història sobre una de les festes més típiques i conegudes arreu del territori. Una col·lecció d'11 llibres, que es podran aconseguir a partir del 23 de juny cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV per només 1€.

Llegiu-ne més...

Pàgina 1 de 3