Llegir per a créixer. Guia pràctica per a fer fills lectors

Correu electrònic Imprimeix PDF


Títol: Llegir per a créixer. Guia pràctica per a fer fills lectors

Autor: JC Girbés

Il·lustrador: Josep Vicó

Format: 60 x 30

Nombre de pàgines: 64

Edició: 2007

ISBN: 978-84-96674-23-3

Preu: 0

Descripció: Sabem que llegir és important i profitós, que millora el rendiment acadèmic dels xiquets i les xiquetes, que té molts beneficis en la vida quotidiana, però… com aconseguim que els nostres fills s'interessen per la lectura? Llegir per a créixer vol facilitar a pares i mares estratègies útils i pràctiques per a fomentar l'hàbtil lector en família: des de consells sobre com contar un conte o com triar el títol més adequat a cada edat fins a idees senzilles per a estimular-los el gust per la lletra impresa. Tot això en una obra amena i entenedora que es llig d'una tirada.

Públic a què va dirigit: Principalment a pares i mares, però també a bibliotecaris, llibreters, docents, mediadors i a tots els qui estan interessats en el foment de la lectura en l'àmbit familiar.

Propostes didàctiques : aplicació online

Condicions d'adquisició: Per a adquirir el llibre, cal omplir el formulari de comanda. La Fundació Bromera servirà el material en el termini d’un mes a partir de la recepció de la petició. Els ports seran a càrrec del sol·licitant. La Fundació Bromera es reserva el dret de reduir el nombre d'exemplars sol·licitats en funció de les existències.D'altra banda, t’oferim la possibilitat d’organitzar una sessió d’animació lectora relacionada amb el llibre que tries. Indica si hi estàs interessat i des de la Fundació ens posarem en contacte amb tu per tal d’explicar-te'n el preu i les condicions.

Galeria de fotos:

Esgotat