Presenta els teus projectes al XIII Premi d’Experiències de Foment de la Lectura «Ciutat d’Alzira»

Premis_Innovacio_2018-mini

La Fundació Bromera i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira convoquen la XIII edició del Premi d'Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d'Alzira amb l'objectiu de potenciar les diverses actuacions que s'estan portant a terme per a fomentar i consolidar l'hàbit lector.


Bases-Premis_Innovacio_2018-midiPodran optar al premi totes les experiències que descriguen activitats que consciencien la població de la necessitat de llegir i que, al mateix temps, suggerisquen estratègies, jocs i activitats capaços de difondre el plaer de la lectura. Aquestes hauran de ser presentades a l'Ajuntament d'Alzira abans del 31 d'octubre (carrer Sant Roc, 6, 46600, Alzira).

De totes les experiències presentades, se seleccionarà un primer premi, dotat amb 800 euros per part de la Regidoria de Cultura alzirenya i un segon premi, que rebrà 600 euros per part de la Fundació Bromera.

Aquest premi està adreçat a totes aquelles persones que treballen en una biblioteca de qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, així com grups d'animació lectora, especialistes que ho estimen oportú i col·lectius de pares i mares, sempre i quan el treball presentat estiga vinculat a l'àmbit educatiu.

XIX Premi d'Experiències d'Innovació Educativa «Ciutat d'Alzira»

Paral·lelament, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira ha posat en marxa la XX edició del Premi d'Experiències d'Innovació Educativa «Ciutat d'Alzira» que reconeix els treballs d'innovació educativa o que potencien la creativitat de l'alumnat dels centres educatius.

Aquesta convocatòria consta de tres modalitats diferents: la categoria d'Educació Infantil i Primària, la d'Educació Secundària, i la d'Educació Especial, EPA i Ensenyaments Especialitzats. Cadascuna està dotada amb premis de 800 euros.

Bases Premis Innovació Educativa «Ciutat d'Alzira» 2018