«Llegir en valencià, les nostres contalles», diumenge 18 de juny amb Levante-EMV

120x120

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura posa en marxa la dotzena edició de la campanya d'animació lectora «Llegir en valencià», que enguany té com a protagonistes les contalles tradicionals que ens contaven els nostres iaios i iaies.


LLEGIR EN VALENCIA_2017_MITJA PLANALa campanya, que té com a objectiu fomentar la lectura en valencià i el coneixement de la cultura valenciana, està formada per onze llibres, cada un dels quals conta la història que, al voltant d'una contalla popular valenciana, han imaginat i escrit autores i autors de renom, com ara Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Canet Ferrer, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps.

El primer llibre de la campanya, Rodolf el Rata, es repartirà gratuïtament el diumenge 18 de juny amb el diari Levante-EMV, i el 2 de juliol amb Información. La resta de llibres es podran aconseguir cada dissabte i diumenge durant cinc setmanes per només 1 euro.

El dissabte 17 de juny a Levante-EMV i l'1 de juliol a Información es repartirà la cartilla per a apegar els cupons, situats a la pàgina 64 de cada llibre. Aquesta també es podrà descarregar des de la pàgina web de la campanya. Aquells que completen la col·lecció podran aconseguir gratis un CD exclusiu amb les contalles en format d'audiollibre.

A més, cada setmana es podran guanyar diversos premis responent correctament a les preguntes proposades sobre els onze llibres de la campanya: tres vals de Consum amb un valor de 100 euros cada un, trenta vals de 15 euros per a utilitzar a Pollos Planes, deu vals per a dues persones per a menjar als restaurants La Parrilla de Pollos Planes i vint carros d'anar a comprar de la marca Rolser.

Aquesta dotzena campanya consolida un camí de col·laboració i unió d'esforços que la Fundació Bromera va impulsar ara fa dotze anys i que té el suport explícit d'entitats públiques i privades, universitats, partits polítics, organitzacions econòmiques, sindicals i professionals, així com de diversos col·lectius cívics de diferent caire que aposten per un objectiu comú: millorar l'índex de lectura a la Comunitat Valenciana i que la gent llija en valencià.

Ara, llegir en valencià, més fàcil que mai!

www.llegirenvalencia.org