Penàguila acull el 14 de maig la IV Trobada de Contacontes

imatge_trobada

La Fundació Bromera participa, una vegada més, en les activitats que se celebren durant el mes de maig a la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de fomentar l'estima per la lectura en valencià en totes les edats.


cartell_trobada

El pròxim esdeveniment en què ha col·laborat és la IV edició de la Trobada de Contacontes i Homenatge a Enric Valor, que tindrà lloc el pròxim diumenge 14 de maig a Penàguila. Un esdeveniment que s'ha consolidat com una cita de referència en el món de la narració oral, amb una assistència multitudinària any rere any.

Aquesta activitat, que és gratuïta i està organitzada per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, marca el punt d'eixida al programa anual de rutes literàries i contacontes del projecte Viatjant i Llegint, dirigit per l'escriptor Francesc Gisbert, qui actuarà com a mantenidor de l'acte.

La trobada començarà a les 11 h a la plaça de l'Arbre, al costat de la Casa Rural Valor, amb la ruta de contacontes, que finalitzarà a les 13 h. Els escriptors Dani Miquel, Jordi Raül Verdú, Almudena Francés, Joan Borja, Sílvia Colomer, Blai Senabre, Óscar Lara, Rosanna Espinós, Víctor Labrado, Vicent Cortés i Francesc Gisbert seran els encarregats d'endinsar-nos en el món de les històries i els contes fantàstics.

En acabar l’activitat, el restaurant Casa Rural Valor de Penàguila ha preparat un menú especial en homenatge a Enric Valor que podran degustar tots els assistents que ho desitgen si n’han fet la reserva prèviament.