«Llegir en valencià, les nostres contalles», diumenge 18 de juny amb Levante-EMV

120x120

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura posa en marxa la dotzena edició de la campanya d'animació lectora «Llegir en valencià», que enguany té com a protagonistes les contalles tradicionals que ens contaven els nostres iaios i iaies.


Llegiu-ne més...

Penàguila acull el 14 de maig la IV Trobada de Contacontes

imatge_trobada

La Fundació Bromera participa, una vegada més, en les activitats que se celebren durant el mes de maig a la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de fomentar l'estima per la lectura en valencià en totes les edats.


Llegiu-ne més...

El CEIP Federico García Sanchiz entrega el Premi a l’Educació Solidària el dijous 18 a Alzira

premi_solidari

L'Associació de Famílies d'Alumnes del CEIP Federico García Sanchiz, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alzira, celebrarà el dijous 18 l'acte d'entrega del Premi a l'Educació Solidària a la Casa de la Cultura d'Alzira.


Llegiu-ne més...

I Concurs Escolar de Microrelats

La Fundació Bromera posa en marxa el I Concurs Escolar de Microrelats amb la finalitat d’estimular els treballs de creació sobre la importància de la lectura a través d’històries que ajuden a conscienciar sobre la lectura com a valor fonamental i també l'ús del valencià.


Llegiu-ne més...

Preinscriu-te en el Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura de la Universitat de València

DIPLOMA_UV

La Fundació Bromera participa en la setena edició del Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Xiquets i Joves que imparteix la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València.


Llegiu-ne més...

Pàgina 1 de 6